Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Na meer dan 30 jaar kamperen met tent, vouwwagen en caravan hebben we in 1990 onze eerste (gebruikte) camper aangeschaft. Het was een Fend, een alkoof type, lekker groot dan konden de kleinkinderen ook mee. De volgende werd een (nieuwe) Hehn, half integraal. Toen die te klein werd i.v.m. het begeleiden van NKC-reizen kochten we in Duitsland een gebruikte RMB.  Een camper op Mercedes chassis en goed voor 6 ton. Uiteindelijk hebben we die op de Dusseldorfer beurs weer ingeruild op onze huidige Carthago Chic C-line. Hiervan zeggen we dat dit onze laatste camper is. Hij bevalt ons erg goed.  Inmiddels hebben we daar nog wel luchtvering onder laten bouwen omdat we nogal eens met de achterkant over de grond sleepten bij het oprijden van een Ferry.

Al met de caravan vonden wij het leuk om kampeerreizen te begeleiden. In de 70-er jaren hebben we voor de ANWB een 6-tal reizen begeleid naar voornamelijk Oost Europa: het voormalige Joegoslavië en Hongarije. Door drukke werkzaamheden moesten we daar mee stoppen, maar toen de NKC in 2002 leden opriep om camperreizen te gaan begeleiden hebben wij ons direct aangemeld.

Vanaf 2003 tot en met 2015 hebben we voor de NKC 21 reizen begeleid. Eerst naar Hongarije (1x) en Italië(5x) en Tjechië (1x) In  2005 en 2009 hebben we 2 nieuwe reizen ontwikkeld  en begeleid naar het voormalige Joegoslavië (SloBoKro) en de West Balkan (Servië, Macedonië en Albanië). In 2013 en 2014 naar Turkije (2x) en 1x Marokko en in 2015 naar Griekenland.

In november 2015 hebben we als reisbegeleiders afscheid genomen. Natuurlijk blijven we wel lid van de club.

Vanaf 2013 overwinteren we jaarlijks in Portugal.

Cor en Rina van de Kamp